Šilutės parduotuvėje surengė diskoteką: išvadino chuliganais

Socialiniuose tinkluose plinta vaizdo įrašai iš Šilutės, kur užfiksuotas neįprastas vaizdas – karantino metu gausiai būriuodamiesi parduotuvėje žmonės surengė savotišką diskoteką – garsiai leista muzika, žmonės šoko.

Šilutėje vyko diskoteka powerhitradio.lt

Visgi pasirodymas po 10-ies minučių buvo nutrauktas parduotuvės „Maxima“ apsaugos darbuotojo. Visgi šilutiškiai sako, kad akciją planuoja tęsti ir kitose parduotuvėse. Dalis žmonių socialiniame tinkle „Facebook“ dalyvius gyrė, tačiau kiti sakė, kad toks elgesys neprotingas, tai vadino chuliganizmu ir karantino taisyklių pažeidimu. 

Nuo šiandien Vyriausybės sprendimu veiklą gali atnaujinti nedidelės, atskirą įėjimą iš lauko turinčios parduotuvės, grožio salonai ir kirpyklos, leidžiama lauko prekyba. Veiklą leidžiama vykdyti parduotuvėms, kioskams ir paviljonams, vykdantiems veiklą patalpose, kurių bendras prekybos plotas neviršija 300 kv. metrų ir turintiems tiesioginį įėjimą iš lauko arba atskirą įėjimą. Nustatyta, kad turės būti užtikrinamas ne mažiau kaip 20 kv. metrų prekybos plotas vienam lankytojui arba vienu metu aptarnaujamas ne daugiau kaip vienas asmuo. Leidžiama vykdyti ne maisto prekių prekybą lauko sąlygomis nuo laikinų prekybos įrenginių, išnešiojamąją prekybą – pagal ne prekybos patalpose sudaromas sutartis.

Vėlyvą vakarą pasirodė žinia apie dar vieną karališką kūdikį. Princas Harry ir Meghan Markle laukiasi antros atžalos. Atstovas spaudai sakė, kad jie „džiaugiasi“ šia žinia. Ir taip pat pasidalijo žavia nespalvota nuotrauka. Joje galima pamatyti po medžiu prigulusius princą Harry ir Meghan, kuri glosto savo nėščiosios pilvuką. Tiesa, praeitų metų rudenį itin atvirame straipsnyje Sasekso hercogienė atskleidė patyrusi persileidimą.

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI