Sukčiai vos neišviliojo Martinkėnaitės santaupų: perspėja visus

Karščiausios pramogų pasaulio naujienos jau čia, kaip ir kiekvieną rytą 7-10 val. ryto laidoje „Šok į kelnes“. Praleidai? Skaityk čia!

Ingrida Martinkėnaitė powerhitradio.lt

„Facebook“ laikinai užblokavo Donaldo Trumpo paskyrą dėl žinučių, kurios, socialinio tinklo teigimu, skatina smurtą. Tokį pat žingsnį žengė ir socialinis tinklas „Twitter“. Tokių priemonių imtasi, nes prezidentas socialiniuose tinkluose pateikė daugybę melagingų teiginių. „Facebook“ ir „Instagram“ jis yra užblokuotas 24 valandoms, o „Twitteryje“ – 12. Trečiadienį Vašingtone būrys Trumpo šalininkų bandė šturmuoti Kapitolijaus pastatų kompleksą, kur vyko kongresų posėdis. Buvo pranešta ir apie pirmąją auką.

Sausis yra populiariausias darbų keitimo metas. Kaip portalui tv3.lt teigė specialistai, karantinas lėmė, kad įmonės ieškojo programuotojų, sistemų analitikų, testuotojų, administratorių. Šių sričių specialistai, užimantys vadovaujančias pareigas, uždirbo daugiausiai – apie 3 tūkst. eurų. Taip pat išaugo kurjerių, rūšiuotojų, sandėlių darbuotojų paklausa. 

Grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė prieš kelias dienas pateko į gana keblią situaciją – sukčiai iš žinomos atlikėjos siekė išvilioti sąskaitoje esančias santaupas. Moteris sulaukė skambučio iš neva banko darbuotojų, kurie tvirtino, kad kažkas nori nuimti jos pinigus Kazachastane. Ingrida buvo raginama kuo skubiau į vieną appsą suvesti savo banko duomenis, tačiau laiku suprato, kad tai gali būti klasta ir numetė ragelį. Susisiekusi su savo banku ji sužinojo, kad tai buvo sukčiai.

Džiugios naujienos – krepšininkas Paulius Jankūnas su žmona Ieva sūpuoja jau trečiąją atžalą. Apie tai, kad pasaulį išvydo trečiasis Jankūnų vaikas, pranešė oficialus „Žalgirio“ komandos puslapis. Šįkart – mergaitė, kuriai pora suteikė Elzės vardą. Džiugią žinią apie nėštumą atskleidė krepšininko žmona Ieva, socialiniame tinkle vos prieš mėnesį pasidalijusi išryškėjusiu nėščiosios pilvuku.

Vienas Bakingamo rūmų virtuvės padėjėjas buvo nuteistas aštuonis mėnesius kalėti, kai prisipažino, kad rūmuose pavogė medalių, oficialių nuotraukų ir kitų daiktų, kurių dalį pardavinėjo per „eBay“. Pavogtų daiktų bendra vertė siekia 111 tūkst. eurų. Kai kurie šių daiktų buvo pardavinėjami interneto aukcione „eBay“ už daug mažesnes, nei jų vertė, sumas. Tarp šių daiktų yra du prestižiniai medaliai ir nuotraukų iš karalienės valstybinio banketo JAV prezidentui Donaldui Trumpui albumas. Vyras tvirtino, kad vogė dėl to, jog turėjo labai daug skolų.

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI